Martina Plešnik, prof.

profileimage

Martina Plešnik, rođena 25.09.1979. u Zagrebu. Još kao djevojčica bavila se ritmikom, umjetničkim klizanjem i rukometom.

Završila diplomski studij na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu i stekla zvanje profesorica kineziologije. Tijekom studiranja radila u različitim segmentima sporta i rekreacije te tako stekla potrebno iskustvo i znanje koje prenosi na nove naraštaje. U potpunosti se pronašla u ovome predivnom sportu gdje kroz pokrete i glazbu izražavamo sebe i svoju kreativnost.

U Krg Leda, kao trener, radi dugi niz godina s različitim dobnim skupinama, a s grupom C programa sudjeluje na gradskim natjecanjima te međunarodnim turnirima.

Što cure kažu o trenerici Martini:

Cure kažu da je trenerica Martina velikodušna i da se ne petlja u dječja posla, da je dobra trenerica i da im izlazi u susret, da je smirena, pristupačna, puna razumijevanja, opuštena, da se prema svojim curama odnosi kao mama, i da je tolerantna i ima strpljenja s najmlađima. Nekima je baš simpa, a neki kažu da je blaga i smiješna, da ima dobre ideje za koreografije, da se trudi razgibati svoje curke i pokušava nadglasati juniorsku grupnu vježbu C programa, obožava cure i cure obožavaju nju, dobri duh.