27. europsko prvenstvo u ritmičkoj gimnastici, Minsk

Objavljeno: 29/05/2011

Ovo je službeni poster 27. europskog prvenstva u ritmičkoj gimnastici, održanog u Minsku u Bjelorusiji od 27. do 29. svibnja 2011. Na njemu su nastupile i naše vježbačice: Nadja Grozdanić, Lucija Juravić i Sara Troje, kao članice reprezentacije Hrvatske u grupnim vježbama. Nastupile su u vježbi s vijačama.

27EP_Poster
Prvi nastup reprezentacije Hrvatske u grupnim vježbama na ovako velikom natjecanju nije prošao nezapaženo pa je slika naših djevojaka uvrštena u službeni bilten natjecanja.
Na ovim stranicama možete pogledati kronološki poredan pregled vijesti u kojima smo izvještavali o grupnoj vježbi, od nastupa na prvenstvu do samih početaka grupne vježbe.

Slijedi kronologija događanja…

Vijesti s 27. europskog prvenstva u ritmičkoj gimnastici u Minsku

Subota, 28. svibnja 2011.
Naša je grupna vježba završila nastup na europskom prvenstvu. Djevojke su nakon prvog izlaza jučer bile osamnaeste, a danas, nakon drugog izlaza, dvadesettreće, te su ukupno zauzele dvadesetdrugo mjesto! Odličan uspjeh na prvom predstavljanju hrvatske grupne ritmičke gimnastike na europskim prvenstvima!

rezultati

Čestitamo djevojkama Nadji Grozdanić, Luciji Juravić, Sari Troje, Leonardi Kunštić, Petri Tokić i Petri Ribarić, njihovim trenericama Tihani Ujević i Tihani Milas Bezjak!
Očekujemo njihov povratak kući u ponedjeljak, kada ćemo imati više dojmova s prvenstva.

Prve vijesti!

Petak, 27. svibnja 2011.
Evo i prvih vijesti! Naše su djevojke nastupile jutros s prvim izlazom i trenutno su osamnaeste s 22.050 bodova! Sutra ih čeka drugi izlaz i vjerujemo da će biti još bolje.

Reprezentacija je na putu!

Srijeda, 25. svibnja 2011.
Djevojke su krenule na put! Dobro raspoložene i uzbuđene ostavile su uplakane roditelje i krenule u avanturu života.
U Minsk stižu kasno navečer po našem vremenu, a u četvrtak ih čeka službeni trening. U petak i subotu pratit ćemo ih putem live streama.

minsk-leda

Odlazak reprezentacije Hrvatske u ritmičkoj gimnastici – grupne vježbe – na europsko prvenstvo

Ponedjeljak 23. svibnja 2011.
Odbrojavanje je počelo! Djevojke su se vratile s priprema u Atonu i sad pakiraju stvari za put. U srijedu kreću na put za Minsk, Bjelorusija, a nastupe imaju u petak (1. izlaz) i subotu (2. izlaz).

natjecateljice
Zar ova fotografija ne govori dovoljno!
Djevojkama želimo sretan put! Ovaj ćemo ih vikend bodriti “na daljinu”!

Najava nastupa reprezentacije Hrvatske u ritmičkoj gimnastici – grupne vježbe

Petak, 20. svibnja 2011.
Pozivamo vas da pročitate članak objavljen na internetskim stranicama T-portala o našim vježbačicama koje se pripremaju za nastup na 27. Europskom prvenstvu, koje će se održati od 26. do 29. svibnja u Minsku, Bjelorusija.
 
Najava nastupa objavljena je i u Večernjem listu.