LJETNI KAMP 2024. – CRIKVENICA – 24.-30.6.2024.

Objavljeno: 16/04/2024

Klub ritmičke gimnastike Leda i ove godine organizira Ljetni kamp ritmičke gimnastike u periodu od 24.6. do 30.6.2024. u Crikvenici.

KADA:  24.6. – 30.6. 2024.
GDJE: Dječje odmaralište Stoimena, CRIKVENICA (Nazor – Hostel Stoimena)
CIJENA:  445€ (plativo u 3 obroka, popust za drugo i svako sljedeće dijete iz iste obitelji isnosi 60€)
PRIJAVE: do 1.6.2024. popunjavanjem web forme Obrazac za prijavu ljetnog kampa ritmičke gimnastike
ROK ZA PLAĆANJE: 15.6.2024. na račun kluba (HR0323860021119029561)

Dodatne informacije: info@krgleda.hr

Cilj i zadaće ljetnog kampa

  • učenje novih vještina i razvijanje već postojećih motoričkih znanja i sposobnosti
  • proširenje znanja novim specifičnim elementima tijela i tehnike rekvizitima te uvježbavanje već postojećih
  • učenje obaveznih koreografija bez rekvizita, s vijačom, loptom i obručem
  • rad u paru i manjim grupama kako bi se učili timskom radu, međusobnom uvažavanju i toleranciji, a uz sve to razvijali svoju kreativnost
  • učenje osnovnih i specifičnih baletnih pokreta koji se koriste u ritmičkoj gimnastici
  • razvijanje osjećaja za ritam i glazbene sposobnosti kroz plesne radionice

Program boravka osigurava djeci i mladima aktivan odmor s puno zabave, rekreacije i sportskih aktivnosti. Moguća je i organizacija (uz doplatu) panoramske vožnje brodom ili grupnih izleta te posjete znamenitostima i poznatim mjestima ovog primorskog podneblja.

Smještaj je osiguran u višekrevetnim spavaonama, sa vlastitim  sanitarnim čvorem. Hrana se poslužuje u prostranom ugostiteljskom objektu s unutarnjim i vanjskim prostorima.

Također su nam na raspolaganju i sportski tereni, a u slučaju kišnih i hladnijih dana za provođenje naših treninga možemo koristiti i predavaone kao zamjena za vanjske terene.

Prijaviti se mogu sve zainteresirane bivše, trenutne i buduće vježbačice te članice našeg kluba jer će se grupe unutar kampa formirati prema dobi, motoričkom znanju i sposobnostima, a s obzirom na specifičnost kampa i udaljenost bez pratnje roditelja prijaviti se mogu djevojčice od 5 godina starosti.

S obzirom da nemamo mogućnost oglednog sata za roditelje na kojem bi vježbačice prezentirale rad tijekom treninga, materijale u obliku slika (i poneki video) ćemo redovno slati putem whatsapp grupe koja će biti napravljena sa roditeljima prijavljenih djevojčica.

Cijena je bazirana na broju od 20 prijavljenih djevojčica (uz pratnju dvije trenerice), a u cijenu su uključeni puni pansion (doručak, ručak, večera, voćna užina), prijevoz Zagreb-Crikvenica-Zagreb te poklon kluba svakoj djevojčici. Može se uplatiti i u 3 rate, s time da bi cjelokupan iznos trebao biti uplaćen na račun Kluba do 15.6.2024.

Prijave na kamp su otvorene do 1.6.2023. popunjavanjem web obrasca Obrazac za prijavu ljetnog kampa ritmičke gimnastike. Nakon roka za prijave na sve zainteresirane će biti poslan mail sa detaljima kampa kao i dodatne informacije.

U slučaju pitanja ili nejasnoća slobodno nas kontaktirajte na klupski mail: info@krgleda.hr.