Završna priredba – 21.6.2024.

Objavljeno: 13/06/2024
Na kraju smo još jedne gimnastičke sezone i iznimna nam je čast pozvati Vas na završnu priredbu KRG Leda na kojoj će nam naše gimnastičarke kroz vesele koreografije pokazati koliko toga su naučile u proteklih godinu dana.
  • Vrijeme i mjesto održavanja: petak, 21.06.2024. godine s početkom u 18:30 sati u Sportskoj dvorani Kutija Šibica (Veprinačka 16).
  • Cijena ulaznice: 5,00 eur po osobi. Djeca vrtićke dobi ne plaćaju ulaznicu. Predbilježbe i uplata ulaznica vrše se kod Vaših trenerica/voditeljica. Rok za predbilježbe i uplatu je predzadnji trening prije završne priredbe, a na zadnjem treningu će voditeljice podijeliti ulaznice. U slučaju da netko neće biti nazočan na zadnjem treningu, ulaznice će moći preuzeti na pultu koji će biti postavljen na ulazu u dvoranu. Na pultu će se također moći kupiti i dodatne ulaznice ukoliko ih niste uspjeli osigurati preko trenerica. Molimo Vas da ulaznice kupite ranije kako bi se izbjegla gužva na ulazu.
  • Tombola: svaka kupljena ulaznica sudjeluje u nagradnoj tomboli u kojoj možete osvojiti jedan od pet ljetnih poklon paketa.
  • Dolazak djece predviđen je u 17:30 sati. Kako bismo izbjegli velike gužve u prostorima za presvlačenje, molimo Vas da na ulazu predate djecu voditeljicama koje će ih uputiti i odvesti do svlačionica.
  • Ulaz za roditelje biti će otvoren u 18:15 sati.
Ovom prilikom Vam se želimo zahvaliti što podržavate rad našeg kluba, što ste baš naš klub izabrali za sportski razvoj svoje djece jer povjerenje koje ste nam ukazali predstavlja nam neizmjernu čast. Nadamo se da smo ga i opravdali, te se veselimo još jednom zajedničkom druženju.
KRG Leda